Succesverhalen

 

Succesverhaal Manon

Ben jij ook benieuwd wat de bootcamp voor jou kan betekenen? Lees dan het stukje hieronder wat het Manon heeft opgeleverd!

 

Naam: Manon 

Bijna twee jaar geleden ben ik begonnen met Bootcamp. Mijn buurvrouw Irma zei dat ik het echt een keer moest proberen, want het was echt iets voor mij! Daar had ze zeker gelijk in. Vanaf de eerste keer vond ik het super leuk. Eerst kwam ik met opdrukken niet de lucht in en met buikspieren oefeningen mijn voeten aan de grond houden was ook onmogelijk. Al naar een paar weken begon ik het verschil te merken. Het opdrukken en de buikspier oefeningen gingen me steeds beter af. Ik vind het echt een aanrader. Het is super leuk! Er word gelachen, maar ook hard gewerkt. Je conditie gaat vooruit, maar ook de kracht in je spieren. En Tim zorgt voor leuke afwisselde lessen. Ik zeg doen!!!!

Groetjes Manon 

Succesverhaal Carola

Wil je ook weten wat bootcamp jou oplevert? Lees hier het verhaal van Carola:

 

Naam: Carola 

Ik probeer iedere woensdagavond en zaterdagochtend een training mee te pikken bij Bootcamp Raalte. Ik vind het heerlijk om buiten te trainen, kou wind regen en zon zullen mij er zeker niet van weerhouden en een beetje vies worden, ja dat hoort er natuurlijk bij. En is eigenlijk best wel prettig.

De trainingen zijn pittig en afwisselend en kun je op eigen tempo bijhouden. Ik hou er een mega voldaan gevoel aan over en hopelijk op de duur een platte buik?
Inmiddels train ik ruim 1,5 jaar bij Tim en mijn conditie is met sprongen vooruit gegaan. Ik voel me veel energieker en fitter dan de jaren hiervoor. De combinatie van kracht, lopen en buitenlucht zullen hier zeker aan hebben bijgedragen. Het is gewoon ontzettend lekker.

We hebben een leuke wisselende groep, naast samen fanatiek trainen, lachen we wat af... wat de buikspieren uiteraard weer ten goede komt!

-Carola-

Succesverhaal Karst

 

Naam: Karst 

Sinds een jaar ben ik actief met het deelnemen aan Bootcamp Raalte.
Een uur lang in de buitenlucht volg je gevarieerde oefeningen, waarin je tot het uiterste wordt gedreven.
In een leuke sfeer motiveer je elkaar om beter te worden. Het begin was pittig, maar ik ben er veel fitter door geworden.

- Karst -