Wat kan je allemaal volgen?

Workout of the Day:

Dit is functionele en gevarieerde bewegingen uitvoeren op hoge intensiteit. Je zit dus niet vast aan routine trainingen. Daarom is de workout elke dag anders, maar altijd intensief. Door het combineren van elementen uit verschillen de sporten zoals Olympisch gewichtheffen, turnen, atletiek en duursporten is het een heel compleet sportprogramma.

 

Bootcamp

Bootcamp is een actieve les in de buitenlucht waar je in groepsverband zowel conditie als kracht traint. Het maakt je sterk, fit en je krijgt er energie van. Het is voor ieder niveau vanaf 16 jaar oud.  

Welke oefeningen doen we zoal?
Hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur waarbij je je laat verrassen door attributen als bankjes, stoepranden, paaltjes, h
ekjes, grasvelden en heuvels. 

 

Personal training

Ook is het mogelijk om Personal Training te volgen. Om doelgericht te trainen zullen we eerst een plan op stellen en daarna gaan we trainen. Hier wordt je echt 1 op 1 begeleid en zal er ook niemand anders aanwezig zijn in het pand. Dit om in een veilige en vertrouwde omgeving te kunnen bewegen en aan de persoonlijke doelen te werken.